Shows

Shows

Zoekt u wervelend entertainment voor uw evenement?


Dansgroep Maeva brengt de Pacific naar u toe!

Maeva, oftewel "welkom" in het Tahitiaans! Want wij heten u en uw relaties, bezoekers of gasten graag welkom in de wereld van Polynesische muziek en dans. Maeva is een professionele dansgroep met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Droom weg bij onze romantische dansen uit Hawaii, of laat u meevoeren door de live drums en spectaculaire dansen uit Tahiti. Kortom: Maeva staat garant voor tropisch en wervelend entertainment!

Maatwerk

Van bruiloft tot personeelsfeest, van sporttoernooi tot festival: wij maken er een unieke beleving van. Een avondvullend programma met alles erop en eraan of liever een korte, wervelende show? Elke boeking is maatwerk en Maeva denkt desgewenst met u mee over de invulling van uw evenement.

Opties

De mogelijkheden zijn eindeloos: laat onze danseressen uw gasten begroeten met een traditionele lei (bloemenkrans) en een cocktail. Of boek onze live band erbij voor een nog specialere, intensere beleving. Heeft u zelf speciale wensen of idee├źn, laat het ons weten en kijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn.

Boek Nu!